Sectiune dedicata amenajarii plajei Sulina

   Proiectul “Amenajare plaja Sulina” îşi propune realizarea unor spaţii de agrement pentru turiştii ce vizitează localitatea şi plaja Sulina, păstrând, în acelaşi timp, caracterul natural-sălbatic al acestui areal.

Amenajare plaja Sulina Amenajare plaja Sulina

   Investiţia, ce se încheie în acest an, presupune realizarea unor platforme, alei pietonale şi pontoane din lemn tratat, precum şi amenajarea unor spaţii administrative, a unui punct de informare, birou de recepţie, oficiu de închiriere a obiectelor de plajă, punct salvamar, cabine telefonice şi locuri de joacă pentru copii.

Amenajare plaja Sulina Amenajare plaja Sulina

   Pentru pastrarea caracterului natural al zonei s-a luat măsura reducerii folosirii betonului la minimum necesar, materialele preferate fiind lemnul, stuful, olanele.

Amenajare plaja Sulina Amenajare plaja Sulina

   Acest proiect este legat de un alt obiectiv important, cel de amenajare a drumului de acces care leagă localitatea Sulina de plajă, anexarea la acesta a unei piste pentru biciclişti, a unor zone intermediare de odihnă, precum şi a unor spaţii de parcare.

Amenajare plaja Sulina Amenajare plaja Sulina

   Pentru îmbunătăţirea serviciilor de care se pot bucura turiştii, dotările existente pe plajă urmează a fi racordate la reţeaua de alimentare cu apă şi canalizare.

    Copyright © Primaria orasului Sulina 2008