Sectiune dedicată inaugurării drumului spre plaja Sulina

   În data de 27 octombrie 2011, a avut loc la Sulina inaugarea oficială a drumului de acces din intravilanul oraşului Sulina (Uzina de Apă) la obiectivul de investiţii „Amenajare plaja Sulina”. Modernizarea acestui drum permite un acces facil între punctele extreme ale localităţii pentru toate categoriile de participanţi la traficul rutier.

   La ceremonie au participat, alături de oficialităţile oraşului, dl. Tarhon Victor - preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea, dl. Boieru Ioan – vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea, reprezentantul constructorului, invitaţi şi reprezentanţi ai populaţiei locale..

Drum dinspre plaja
Primarul oraşului Sulina, dl. Dimitriu Aurel, luând cuvântul

  Acest obiectiv, concretizare a unuia din proiectele recent derulate la nivelul oraşului Sulina, face parte din cadrul mai larg al direcţiilor de acţiune menţionate în Strategia Integrată Multisectorială de Dezvoltare a oraşului Sulina, având ca obiectiv specific protejarea, dezvoltarea şi punerea în valoare a patrimoniului natural şi construit.Auto pe drum
Participanţi la inaugurare   Participanţii la tăierea panglicii au fost informaţi de către primarul localităţii, dl. Dimitriu Aurel, în legătură cu importanţa realizării acestui obiectiv, menţionându-l ca un pas important către atribuirea statutului de oraş turistic acestei localităţi.Reabilitare Castel de apa
Discursul d-lui Tarhon Victor


  Dezvoltând această idee, dl. Tarhon Victor a subliniat în discursul său sprijinul depus de factorii decidenţi de la cel mai înalt nivel pentru transpunerea în realitate a planurilor, urmare a înţelegerii problemelor cu care se confruntă această aşezare.


Constructie statie de epurare
Taierea panglicii

   Au fost amintite, de asemenea, intenţiile de continuare a acestor lucrări cu realizarea unui mini-port turistic începând cu anul viitor.


    Copyright © Primaria orasului Sulina 2008