SECŢIUNE DEDICATĂ PREGĂTIRII SEZONULUI 2013 PE PLAJA SULINA

   Plaja Sulina și-a curățat "hainele", așteptându-și beneficiarii acestei veri, fie ei turiști ori localnici, cu toții nerăbdători să-și ia porția de băi de soare și apă.

Plaja Sulina - vedere generală
Plaja Sulina - vedere generală


   Din aceasta enumerare nu-i uităm pe cei ce suferă de diverse afecțiuni ce pot fi tratate sau ameliorate cu ajutorul curelor heliomarine la malul mării.


Plaja Sulina - vedere spre vest
Plaja Sulina - vedere spre vest


   Astfel, au fost efectuate obișnuitele lucrări de curățare a plajei, începând cu strângerea PET-urilor auncate pe țărm de valurile zbuciumate ale mării pe parcursul iernii trecute, continuând cu activitatea de curățare a resturilor vegetale desprinse din verdele covor plutitor al Deltei, purtate de apele Dunării și depuse la malul mării.


Plaja Sulina - vedere de pe pasarela de sudPlaja Sulina - vedere de pe pasarela de sud


  O altă activitate specifică începutului de sezon a presupus discuirea și afânarea nisipului pentru a-i oferi soarelui posibilitatea să-l usuce și să-l pătrundă cu razele sale, încărcând stratul destinat băilor heliomarine cu energii benefice nebănuite de care se vor bucura cei ce vor vizita plaja pe parcursul acestei veri.

Discuire și afânare a nisipului
Discuire și afânare a nisipului


   Sunteți invitați să vă bucurați de nisipul fin al unei plaje scăldată de apa încălzită de soarele verii între pragurile cu adâncimi mici, pe parcursul unui întreg sezon cu cele mai multe zile însorite din țară.


Plaja Sulina - vedere laterală
Plaja Sulina - vedere lateralăPlaja Sulina
Plaja SulinaPlaja Sulina
Plaja SulinaPlaja Sulina
Plaja Sulina    Copyright Primaria orasului Sulina 2008