Sectiune dedicata deplasarilor in teritoriu ale S.P.C.L.E.P. - Sulina

   Consecventa in asumarea rolului ce ii revine S.P.C.L.E.P. - Sulina, acela de a veni in sprijinul populatiei si a comunitatilor locale, constituie unul dintre motivele ce stau la baza deplasarilor pe care personalul acestui serviciu le intreprinde periodic in teritoriu.

Statie mobila Caraorman
Informarea cetatenilor la Caraorman

   Initierea si desfasurarea unor actiuni specifice cu statia mobila au in obiectiv reducerea numarului restantierilor (persoane carora le-a expirat perioada de valabilitate a buletinului de identitate/cartii de identitate) precum si preluarea documentelor/imaginii pentru minorii care au implinit varsta de 14 ani si nu au solicitat eliberarea primului act de identitate.

   O asemenea actiune cu statia mobila raspunde nevoii de cunoastere a populatiei si a miscarii acesteia pe localitati.

   Privind din perspectiva persoanelor nedeplasabile sau acelora care au venituri reduse, aceste actiuni vin in sprijinul acestora, oferindu-le sansa de a intra in legalitate, de a avea acces la protectie si fructificare a drepturilor fundamentale precum accesul la educatie, munca, sanatate ori executarea dreptului de a vota.

Statie mobila Mila 23
Preluare cereri carti identitate la Mila 23

   Pregatirea unei deplasari cu statia mobila presupune initierea din timp a unui schimb de informatii cu autoritatile locale ale localitatilor in care urmeaza sa se desfasoare respectiva actiune, in vederea stabilirii programului, a locatiei si diseminarii informatiei in randul persoanelor aflate in situatia solicitarii unui nou act de identitate.

   Pentru informarea corecta asupra documentelor ce trebuie prezentate de persoana ce solicita eliberarea unei carti de identitate exista o sectiune speciala a prezentului site ce pune la dispozitia celor interesati informatii utile si formulare ce stau la baza intocmirii actelor de identitate.

   Pentru a ajunge pe pagina dedicata acestei sectiuni accesati pagina "Evidenta persoanei" sau apasati butonul alaturat...Buton link


    Copyright Primaria orasului Sulina 2008