Galerii foto   In colaborare si parteneriat cu institutiile de cultura, organizatii si asociatii de profil, Primaria orasului Sulina isi propune sa creasca gradul de acces si participare la actul cultural, sa promoveze creativitatea si creatia artistica contemporana, concomitent cu sprijinul acordat pastrarii obiceiurilor traditionale intr-un spatiu multietnic si multicultural.

Sectiune dedicata festivalului Copii canta marea - Sulina - 2008

   Aparitie mai noua pe scena manifestarilor culturale gazduite de orasul Sulina, Festivalul Concurs National de Interpretare Muzicala „Copiii canta marea”, dezvolta in randul concurentilor spiritul competitiv si atractia catre un act cultural de calitate.

   Lansat in anul 2005, festivalul dedicat copiilor intre 8 si 16 ani, isi propune sa cultive in inimile acestora, dragostea pentru arta in general si cea pentru muzica, in special.

c1.jpg
c10.jpg
c11.jpg
c12.jpg
c13.jpg
c14.jpg
c15.jpg
c17.jpg
c18.jpg
c19.jpg
c2-.jpg
c20.jpg
c21.jpg
c22.jpg
c23.jpg
c24.jpg
c25.jpg
c26.jpg
c27.jpg
c3.jpg
c4.jpg
c5.jpg
c6.jpg
c7.jpg
c8.jpg
c9.jpg
c16.jpg

   Structurat pe doua categorii de varsta, 8 – 12 ani si 12 – 16 ani, festivalul genereaza aparitia de noi valori in sfera interpretarii muzicale.

   In cadrul primei editii, tineri concurenti din Bucuresti, Timisoara, Botosani, Mangalia, Craiova, Constanta, Techirghiol, Basarabi, Sulina si Tulcea, au evoluat pe scena acestui festival, dovedind calitati vocale remarcabile si dorinta de afirmare.

   Organizat in Sulina – orasul ce saluta Dunarea la intalnirea cu Marea Neagra – festivalul s-a bucurat de un real succes, promitand totodata sa devina traditie.

    Copyright Primaria orasului Sulina 2008