Galerii foto   In colaborare si parteneriat cu institutiile de cultura, organizatii si asociatii de profil, Primaria orasului Sulina isi propune sa creasca gradul de acces si participare la actul cultural, sa promoveze creativitatea si creatia artistica contemporana, concomitent cu sprijinul acordat pastrarii obiceiurilor traditionale intr-un spatiu multietnic si multicultural.

Festivalul Concurs National de Interpretare si Creatie Muzicala-Sulina

   In zilele de 25 - 26 iulie 2009, pe scena amplasata pe faleza orasului intre batranul Danubiu si fostul Palat al Comisiunii Europene a Dunarii, s-a desfasurat Festivalul Concurs National de Interpretare si Creatie Muzicala - Sulina 2009. Conform obiceiului, in prima seara pe scena festivalului evolueaza concurenti sositi din toate colturile tarii, seara urmatoare fiind dedicata Galei Laureatilor. Fiecare seara este incheiata de recitaluri sustinute de interpreti de marca si trupe consacrate.

   Pentru a vizualiza imagini surprinse in timpul Festivalului Concurs National de Interpretare si Creatie Muzicala Sulina - 2009, dati clic pe imaginea miniaturala dorita.

alexandra_puscasu.jpg
alexandru _forea.jpg
alin_ignat.jpg
andrei_ciobanu.jpg
bianca_purcarea.jpg
carmen_voda.jpg
claudia_tabacaru.jpg
cristian_sanda.jpg
Cristina Sandu.jpg
Cristina Vasiu.jpg
cristina_bondoc.jpg
dana_mares.jpg
ewa_purcil.jpg
irina_cristiana_cimpu.jpg
isabela_nitica.jpg
larisa_zodie.jpg
mares_pana.jpg
minodora_dedis.jpg
natalia_bratco.jpg
olivia_elena_tomuta.jpg
raluca_alexandra_sofronie.jpg
under_cover.jpg

   Organizat in punctul cel mai estic al tarii, festivalul reprezinta prin locatia aleasa o invitatie cu caracter permanent pentru toti aceia care doresc un strop de inedit in marea vietii lor.

    Copyright Primaria orasului Sulina 2008