Cetateni de onoare ai orasului Sulina - Ion Caramitru

   In cadrul unei sedinte ce a avut loc in data de 29 iulie 2005, Consiliul Local Sulina a hotarat desemnarea d-lui Ion Caramitru, in calitate de reprezentant onorific al intereselor Consiliului Local Sulina si ale orasului Sulina.


Ion Caramitru luad cuvantul la un simpozion desfasurat la Sulina

   Puternica personalitate a culturii romanesti, Ion Caramitru, este unul dintre prietenii acestui oras, ambasadorul ce si-a asumat raspunderea transmiterii doleantelor cetatenilor catre structurile guvernamentale.

   Renumit actor de teatru si film, regizor, director de teatru, Ion Caramitru a fost Ministru al Culturii intre anii 1997 si 2000..

   Ion Caramitru s-a aratat interesat de problemele localitatii, a carei trecut la impresionat si al carei patrimoniu cultural considera ca trebuie pus in valoare prin intermediul unor mari proiecte de restaurare cu implicatii internationale.

   Bazandu-se pe experienta acestuia, pe capacitatea sa de a transmite mesaje care tintesc dincolo de stratul superficial, patrunzand in sufletul omului, Consiliul Local Sulina a considerat oportuna delegarea sa pentru reprezentarea orasului la nivel inalt.

Vezi Hotararea nr.112 privind aprobarea desemnarii d-lui Ion Caramitru, in calitate de reprezentant onorific al intereselor Consiliului Local Sulina si ale orasului Sulina.
    Copyright Primaria orasului Sulina 2008