Bine aŢi venit pe pagina primĂriei sulina!

Primaria Sulina

   Bine aţi venit pe pagina oficială a Primăriei Sulina, cel mai estic oraş al Europei!

   Suntem onoraţi să vă avem oaspeţi virtuali şi sperăm ca informaţiile acestui site vă vor fi de ajutor şi vă vor satisface curiozitatea.

Ultima actualizare: 22.05.2018

InvitaŢie

   "Sulina este o poveste perpetuă, născută pe sedimente purtate de ape și neînțelese suflete de "olandezi zburători""... (Vezi textul integral)

aliniere.jpg apus.jpg canal_in_delta.jpg convoi.jpg copilaria.jpg culorile_se_atrag.jpg cupola.jpg de_veghe.jpg decolare.jpgdepasire.jpgdesign_autohton.jpg drapelul_ced.jpg drum_de_ape.jpg farul_ascuns.jpg iahturi_la_odihna.jpg nava_de_pasageri.jpg oglindire.jpg oglindiri.jpg parcare_fara_plata.jpg umbrele.jpg uzina_de_apa.jpg


anunŢuri curente


Anunt

Primăria oraşului Sulina anunță rezultatele selecției dosarelor de înscriere la concursul pentru ocuparea postului aferent funcției publice de execuție vacantă de consilier juridic...(data publicării: 21 mai 2018)

...vezi textul anunțului...Anunt

Consiliul Local al orașului Sulina anunță organizarea în data de 31.05.2018, orele 14:00, a unei licitații publice în vederea vânzării unui bun imobil aparținând domeniului privat al orașului Sulina... (data publicării: 10 mai 2018)

...vezi textul anunțului...Anunt

Primăria oraşului Sulina anunță emiterea unor acte administrative fiscale pentru următorii contribuabili... (data publicării: 09 mai 2018)

...vezi textul anunțului...Anunt

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării anunță publicul interesat asupra deciziei Etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Tulcea în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Îmbunătățirea condițiilor hidrologice în habitatele naturale acvatice din RBDD pentru conservarea biodiversității și a resurselor halieutice - Complexele lacustre Șontea - Fortuna, Matița - Merhei, Somova - Parcheș“... (data publicării: 02 mai 2018)

...vezi textul anunțului...Anunt

Primăria oraşului Sulina organizează concurs în data de 24.05.2018, pentru ocuparea postului aferent funcției publice de execuție vacantă de consilier juridic... (data publicării: 23 aprilie 2018)

...vezi textul anunțului...Anunt

Reprezentanții Biroului Teritorial Constanța ai Instituției Avocatul poporului continuă acordarea de audiențe cetățenilor din județul Tulcea...(data publicării: 15 ianuarie 2018)

...vezi textul anunțului...Anunt

Informare privind mecanismul creat și coordonat de Comisia Europeană în domeniul Pieței interne, care se ocupă de problemele transfrontaliere între o întreprindere sau un cetățean, pe de o parte, și o autoritate publică, pe de alta, în cazul în care legislația UE a fost aplicată în mod necorespunzător (SOLVIT)... (data publicării: 16 noiembrie 2017)

...vezi textul anunțului...
 
    Copyright © Primaria orasului Sulina 2008