Sectiune dedicata turismului in "orasul celor patru faruri" - Sulina

   In cadrul procesului economic al dezvoltarii locale un factor important il constituie turismul. Si asta pentru ca locul in care se afla amplasata localitatea Sulina dispune de un bogat cadru natural, cu numeroase resurse turistice ce asteapta sa fie descoperite de cei ce viziteaza zona.

   Turismul constituie solutia pentru dezvoltarea economico-sociala a intregii regiuni prin transformarile pe care le impune, prin sistematizarea, amenajarea, constructia de locuinte, modernizarea cailor interioare de acces, a telecomunicatiilor si nu in ultimul rand al serviciilor publice.

   Fireste ca tot acest complex proces trebuie sa tina seama de masurile de protejare si conservare a mediului, precum si a valorilor traditionale.

   Posibilitatea de a pune in practica aceste considerente se bazeaza pe spatiile de cazare si servire a meselor in cadrul intim si familial al pensiunilor turistice, concomitent cu organizarea de excursii pentru cunoasterea imprejurimilor, a oamenilor si obiceiurilor acestora.

   Aceasta sectiune isi propune sa va prezinte intr-un mod succint principalele posibilitati de a ajunge in orasul Sulina, pensiunile turistice, precum si oferta traseelor si a obiectivelor cu caracter turistic ce pot fi vizitate pe parcursul vacantelor petrecute in "Orasul celor patru faruri".


    Copyright Primaria orasului Sulina 2008