Galerii foto   In colaborare si parteneriat cu institutiile de cultura, organizatii si asociatii de profil, Primaria orasului Sulina isi propune sa creasca gradul de acces si participare la actul cultural, sa promoveze creativitatea si creatia artistica contemporana, concomitent cu sprijinul acordat pastrarii obiceiurilor traditionale intr-un spatiu multietnic si multicultural.

Sectiune dedicata festivalurilor si spectacolelor

   Festivalul are propria sa istorie. La prima editie, in anul 1998, festivalul se desfasura in cadrul unei singure sectiuni: creatie muzicala. Incepand cu cea de-a doua editie, manifestarea s-a imbogatit cu sectiunea interpretare.

   Concurenti din Bucuresti, Tulcea, Constanta, Braila, Galati, Craiova, Timisoara, Bacau, Buzau, Vaslui, Iasi, Deva, Satu Mare, Zalau, Barlad, Oradea si lista poate continua, au fost prezenti de-a lungul timpului la Sulina in cadrul festivalului.

   O parte din concurentii premiati in cadrul festivalului au evoluat in timp, formandu-si propriile trupe.

   Organizatorii festivalului sunt Primaria orasului Sulina si Casa de Cultura Sulina, cu sprijinul Ministerului Culturii si Cultelor, Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniul National Cultural Tulcea, Consiliului Judetean Tulcea.

Usoara2.jpg
Usoara3.jpg
Usoara11.jpg
Usoara12.jpg
Usoara13.jpg
Usoara14.jpg
Usoara15.jpg
Usoara18.jpg
Usoara19.jpg
Usoara23.jpg
Usoara25.jpg
Usoara26.jpg
Usoara27.jpg
Usoara4.jpg
Usoara6.jpg
Usoara7.jpg
Usoara8.jpg
Usoara9.jpg
Usoara28.jpg
Usoara29.jpg
Usoara30.jpg

   In cadrul festivalului, timp de doua seri, pe scena evolueaza concurentii inscrisi, fiecare sectiune fiind incheiata de recitaluri sustinute de interpreti de marca si trupe consacrate.

   Organizat in ultima duminica a lunii august in punctul cel mai estic al tarii, festivalul reprezinta prin locatia aleasa o invitatie cu caracter permanent pentru toti aceia care doresc un strop de inedit in marea vietii lor.

    Copyright Primaria orasului Sulina 2008