Cetățeni de onoare ai localității - Primaria Sulina

Du-te la conținut

Cetățeni de onoare ai localității

Orașul Sulina > Cetățeni de onoare
  Fiecare localitate își are cetățenii ei. Printre ei există însă și persoane care trec de nivelul cetățeanului obișnuit datorită contribuției deosebite în plan politic, juridic, economic, social, cultural, învățământ, sănătate, culte, apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor, sport, etc.

  Asemenea persoane merită respectul comunității, iar recunoașterea oficială a acestor merite constă în acordarea unui titlu special, acela de „Cetățean de onoare“ al localității.

  Conferirea caracterului oficial unui asemenea document este obținută printr-o hotărâre emisă de Consiliul Local al respectivei localități, după analizarea motivației de susținere a propunerii de emitere a titlului.

  Orașul Sulina se mândrește cu multe personalități ce s-au nascut aici ori care au trait o perioadă de timp pe aceste meleaguri sau care au demonstrat o dragoste deosebită pentru această așezare. Dintre acestea se disting două mari nume ale culturii naționale și internaționale:


  Alături de aceste nume, edilii localității l-au adăugat și pe cel al cărui destin a fost împletit cu cel al localității, fiind timp de decenii sprijinul și binefăcătorul locuitorilor acestei așezări izolate:
Telefon:
+00 240 543 001
+00 240 543 661 (fax)
Adresa: str.I, nr.180, Sulina, jud. Tulcea, 825400. Pentru depunerea actelor în format electronic (fișiere .pdf și .doc), vă rugăm să folosiți următoarea adresă de e-mail: sulina_prim@yahoo.com. Adresă de e-mail alternativă: secretariat@primaria-sulina.ro
Link-uri utile:
Înapoi la cuprins