Orașe înfrățite cu Sulina - Primaria Sulina

Du-te la conținut

Orașe înfrățite cu Sulina

Orașul Sulina
Relații de înfrățire interlocalități
Informare înfrățire oraș Sulina
  Înfrățirile între diverse localități dau posibilitatea de a fi găsite domenii similare de interes ce pot fi explorate prin unirea eforturilor în scopul dezvoltării comune.
  Aceste domenii de cooperare sunt notificate într-un „Acord de înfrățire“ sau o „Cartă de înfrățire“, semnate de autoritățile locale ale celor două localități.
  Firește că aceste acorduri pot avea și o orientare generală, bazată pe multiple planuri de cooperare, rolul acestora fiind acela de a lărgi sfera de colaborare și nu de a o restrânge.
  Orașul Sulina se află într-o asemenea relație de înfrățire cu un oraș bucovinean aflat în plină dezvoltare - Gura Humorului, iar documentul care stă la baza acestei relații este Hotărârea nr.183/2006 a Consiliului Local Sulina privind aprobarea înfrățirii orașului Sulina, județul Tulcea, cu orașul Gura Humorului, județul Suceava, în vederea stabilirii unor relații de colaborare și parteneriat în interes comun.
Buton document înfrățire Sulina
Telefon:
+00 240 543 001
+00 240 543 661 (fax)
Adresa: str.I, nr.180, Sulina, jud. Tulcea, 825400. Pentru depunerea actelor în format electronic (fișiere .pdf și .doc), vă rugăm să folosiți următoarea adresă de e-mail: sulina_prim@yahoo.com. Adresă de e-mail alternativă: secretariat@primaria-sulina.ro
Link-uri utile:
Înapoi la cuprins