Ion Caramitru - Primaria Sulina

Du-te la conținut

Ion Caramitru

Orașul Sulina > Cetățeni de onoare
În cadrul unei ședințe ce a avut loc în data de 29 iulie 2005, Consiliul Local Sulina a hotărât desemnarea d-lui Ion Caramitru, în calitate de reprezentant onorific al intereselor Consiliului Local Sulina și ale orașului Sulina.

Puternică personalitate a culturii românesti, Ion Caramitru, este unul dintre prietenii acestui oraș, ambasadorul ce și-a asumat răspunderea transmiterii doleanțelor cetățenilor către structurile guvernamentale.

Ion Caramitru luâd cuvântul la un simpozion la Sulina
Renumit actor de teatru și film, regizor, director de teatru, Ion Caramitru a fost Ministru al Culturii între anii 1997 și 2000.

Foto: Ion Caramitru luând cuvântul în cadrul unui simpozion desfașurat la Sulina.

Ion Caramitru s-a arătat interesat de problemele localității, a cărei trecut l-a impresionat și al cărei patrimoniu cultural consideră că trebuie pus în valoare prin intermediul unor mari proiecte de restaurare cu implicații internaționale.

Bazându-se pe experiența acestuia, pe capacitatea sa de a transmite mesaje care țintesc dincolo de stratul superficial, pătrunzând în sufletul omului, Consiliul Local Sulina a considerat oportună delegarea sa pentru reprezentarea orașului la nivel înalt, documentul ce consfințește această hotărâre fiind H.C.L. nr.112/29.07.2005 privind aprobarea desemnării d-lui Ion Caramitru, în calitate de reprezentant onorific al intereselor Consiliului Local Sulina și ale orașului Sulina.
Buton desemnare Ion Caramitru
A consemnat Dănuț Chiriac
Înapoi la cuprins